Jag sydde sedan en till topp i det där superenkla mönstret. Denna gång valde jag att göra det i det här gulliga pärontyget. Även denna topp fick lite uppiffning i form av en stretchspets i halslinningen, en bred variant på spets denna gång. Dock är det lite kruxigt med spets och en v-formad halslinning så jag fick sy v-formen på spetsen för hand för att det skulle bli bra. Här gjorde jag ärmarna en aning längre och eftersom det är dåligt fall på det här tyget, blev det inte världens bästa form på den här toppen. Det blev ingen figursmickrande topp direkt, så ska jag göra en topp av den här modellen igen ska jag komma ihåg att det är bäst med ett lite slinkigare tyg för att det ska bli snyggt.

IMGP0519

Då jag fick tyg över efter att jag sytt min topp, tänkte jag att det kunde vara kul att sy matchande plagg till mina söner. Det blev varsin långärmad t-shirt till dem, båda med raglanärm, pärontyg, ljusgrönt tyg ljusgula muddar, men med lite olika sammanställning. Båda är fina på sitt sätt. Ska jag vara ärlig blev barnens t-shirtar finare än min egen. Tycker jag i alla fall.

IMGP0522

IMGP0523

Pojkarnas t-shirtar är i storlek 98/104 och 74 så de blir nog bra fram emot slutet på sommaren, skulle jag tro. I och för sig kan den stora pojken ha sin redan nu, men den är fortfarande lite stor, så han får vänta lite med att börja använda den. Han älskar att ha likadana kläder som vi andra, så jag passar på och syr nu när han tycker att det är kul.