Maken ska ut på fisketur i helgen tillsammans med sin bästa kompis så igår fick han en ”fiske-tischa” som han kan ha på sig på båten. Han fyller år om en dryg vecka så man kan säga att han fick en för tidig födelsedagspresent.  Han har dåligt med färg i sin garderob så vår stora pojke och jag tyckte att det skulle passa bra med lite färg och tillsammans valde vi dessa tyger. Sonen tyckte dock att han också måste få en likadan t-shirt och det kanske han kan få. Om jag får tid alltså för det är inte det lättaste att få tid att sy något med två vildbasar i huset.

 

IMGP2224 - Kopia

Fisktyget kommer från Kameleont design och det randiga minns jag inte var jag köpt, men de röda ränderna matchar i alla fall de röda fiskarna perfekt. Mönstret är Pete som jag redan provat en annan gång. Den första t-shirten efter det mönstret blev trång i halsen så den här gången klippte jag ur urringningen ganska rejält mot mönstret och det blev mycket bättre så.

Tyvärr tvingade maken mig att klippa bort hans huvud från kortet, annars hade ni fått se hans nöjda min. Han blev alltså glad och säger att han absolut tänker använda den och han vill gärna att pojkarna får likadana för att matcha pappa. Som sagt så får vi se hur det går med den saken…