Det här är en födelsedagspresent till mamma, som jag hade tänkt ge henne i början av sommaren, när hon fyllde år.  Jag tänkte att eftersom hon skulle ut på husvagnssemester så kunde det vara kul att få ett riktigt husvagnslinne. Tyget skrek till mig att det ville bli ett linne till mamma eftersom hon är nöjd ägare till allt som fanns med på tygets tryck; husvagn, bil, hund träd och blomma, haha! Dock fanns det inga katter, ungar eller gubbar på, men man kan ju inte få med allt heller;-)

IMGP2293

Mönstret jag använde är en rose top, som jag modifierade lite för att det skulle bli ett linne av det. Jag gjorde det mer urringat i nacken, samt ringade ur ärmhålen ganska rejält och gjorde dem lägre och djupare. Det är ju inte skönt att ha ett linne som skär in i armhålan, men samtidigt är det inte snyggt att ha för djupa ärmhål så att BHn tittar fram, så jag fick chansa på vad jag trodde skulle bli bra på mamma och det känns som att jag chansade ganska rätt.

IMGP2294

Snygg-mamman

IMGP2295

Det var lite nervöst att sy mitt första (ja, förutom en mössa då) vuxenplagg till någon annan än mig själv. När jag syr till mig själv kan jag ju prova mig fram, men när jag syr till någon annan i hemlighet måste jag chansa. Det hade ju varit hemskt tråkigt om den inte passade… Tur att den passar bra och att hon ser så glad och fin ut i den.

IMGP2301

Redo för husvagnssemester igen! Ja, för såklart fick hon linnet efter semestern så nu måste hon ju bara ta en tur med husvagnen igen så att hon kan använda sitt linne, eller hur?

IMGP2303